Kent Johansson
Har sen 1996 arbetat inom denna bransch, Kock och konditor i grunden, tävlat inom matlagning. 2001 så tog dryckens historik över mitt hjärta. Innehar flertalet Masters inom vin och Master examen in Wine Chemistry & Contexture. Sen dess så arbetar Kent all vaken tid med att studera och lära mer om världens gastronomi. Arbetat på Restauranger som Gastro, Esperanto, Restaurang Jonas, The Local. Har ett förflutet som platschef i Alperna och reseledare för TUI. När tiden ges, så hiitar ni Kent vid landets brygga eller på en alptopp på breda skidor. 

Albert Lannerstad
Företagets mentor inom strategi och utveckling. Hjälper dagligen till med tankar om att bygga ett långlivat företag med stora visioner. För Albert finns inte orden nej eller omöjligt. Han är den person som får oss alla att se det möjliga och är absolut en av de viktigaste kuggarna i vårt team. Albert arbetar idag med sitt bolag Audiendo som är ledande inom Leadership trainer, management consultant and digital strategi.
Ludwig Tjörnemo
Var vår landslagskapten när svenska kocklandslaget i oktober 2016 tog OS-guld i ”IKA Culinary Olympics” i Erfurt, Tyskland. Kent och Ludwig träffades på Restaurang Jonas. Ludwig som alltid är på topp och levererar fantastisk gastronomi. Arbetar i dag på enstjärniga Operkällan, men är alltid redo för uppdrag med oss på DinnerAtHome.  När Ludde är ledig, så hittar vi honom på golfbanan eller under ett parasoll med en god bok och sval drink.
 
Lisa Stenehäll
Vårt yrväder som har nära till skratt och ser till att gästen alltid står i centrum. Kent fann Lisa under hennes skolgång i Åre, såg på en gång att denna tjej kommer att gå långt. Hon är en av de som hängt med längst i bolaget, när det inte tillreds något vid spisen, så hittar vi Lisa ute i naturen (Lisa är mycket kunnig om skogens djur och jakt) eller med en kokbok framför brasan. 

David Leimann 
Träffade Kent och Ludwig på Restaurang Jonas, då en oslipad diamant, men med otroligt stort intresse för att lära sig. Under årens lopp så har vi öppnat upp krogar och han är alltid ett stort och säkert stöd. Med meriter från enstjärniga Operakällaren så har David allt som vi kräver för att göra varje gäst mycket nöjd. David är den som är bäst av oss alla på att åka lagg och han är alltid först ned från fjället.  

 


Therese Hammarstrand
Vår nya och blivade sommelier, "Tessan" har arbetat med oss i snart två år och hon är allitd en tjej med full fokus på våra gäster. En hästtjej, så att "hugga" i är inga konstigehter. Studerar idag på Vinkällan Sommelier utbildning. När Therese inte jobbar med oss så finner ni henne på Wijnjas Ost och vinkällare på Kungholmen. På ledig tid, så är det förkovring av destilerade drycker och resor till värmen som hägrar. 

 Johanna Eriksson
Vice VD DinnerAtHome AB Som till vardags arbetar inom Finans och med det sagt ser till att bolagets ekonomi är i sin ordning. Men är inte den som heller säger nej, till att dra på sig förklädet och ta hand om våra gäster. Hemlig merit, har ätit på fler stjärnkrogar än vad man kan räkna till. Och mycket bra på att skapa drinkar. Bryggan på landet med en bok och GT är något som lockar på ledig tid.


 


Elin Svensson 
Vår designer, eventplanerare och tänkare för framtiden, Elin har arbetat i bolaget sen starten och har många års erfarenhet från Hotell och Restaurangbranschen. När Elin inte arbetar med oss, så finner vi henne i Småland där hon arbetar med butiksutveckling och design. Hon är en skidtokig tjej och hon älskar att ligga på skär i en nypistad backe.