Från jord till bord

Meny 1

Le menu d'automne


Fyra presentationer med säkert något extra inlägg

Matjes, lök, brynt smör
*
"Signatur" 
Lantägg, kantareller, krondill
*
Hjortsadel, kantareller, betor, tryffel
*
Krusbär, vanlij, lakrits

570kr ex moms.

Alla vid bordet äter samma meny
Dryck tar vi på plats.

Meny 2

Tabberaset

Åtta presentationer med garanterade inlägg

Sensommarens grödor
*
Fjällröding, gurka, krondill
*
Lantägg, kantareller, tryffel
*
Tartar, kaviar, ingefära
*
"Signatur"
Glad anka, maräng, tryffel
*
Höbakat lamm från Åstad gård
*
1 ost "Oviken" 
*

äpple, smördeg, vanlij

850kr ex moms
Alla vid bordet äter samma meny

Meny 3

Vaajese


Tre presentationer.
"Family style"



Smaker från Gården (chark)
*
Köttfat (Fjällbete) med stora tillbehör
*

jordgubbar, havre, grädde


500kr ex moms
Alla vid bordet äter samma meny
Dryck tar vi på plats.