Vad är DinneratHome.
-Till er kommer kocken/sommeliern och gör dagen/kvällen till det ni önskar, Fine dining, family style, klassikt, enkelt eller bara efter säsong, vi gör som gästen önskar och lite till. Eller så kommer ni till någon av våra mat ateljéer, "Nian" på Sibyllegatan 4-14 gäster, Klubbarnas klubb på Djurgården upp till 40 gäster, Stora studion på Klarabergsgatan upp till 25 gäster, samt klubbrummet på kungsholmen som tar upp till 12 gäster. Vi har även tillgång till festlokaler upp till 250 gäster.

För vem.
- För alla Er som tycker om mat och dryck.
Företag som privatpersoner, önskemålet jag ställer är att man är minst 4 personer och antalet uppåt, har än inte varit förstort, det vi önskar att ni har är ett öppet sinne och nära till skratt.

När.
- Upp till Er, närsom, alla dagar i veckan, bara vi får någon dagar på oss att förbereda.

Vart.
- Vi tar oss dit ni vill, stan, skärgården, fjället, alperna, stugan, kontoret, vi ser till att komma.

Menyerna.
- Skrivs efter säsong, tillgång och efterfrågan. Vi är såklart öppna för önskemål från Er.
Maten är enkel, (Se galleri). Vi vill inte placera oss i ett fack och säga att vi lagar just en typ av mat. Men enkelheten är smakrikedommen.

Allergier.
- Absolut inga problem, bara vi får veta det i tid.

Avbokning.
-Avbokar ni 90 dagar innan, så debiteras ni för planering, lokal. 30 dagar innna även för personal, 14 dagar innan så dediteras Ni även för råvaror.
Dessa regler gäller för offert och även muntligt avtal.

Betalning.
- Fakturering 20 dagars betalning

Är det något ni undrar över så är det bara att skicka oss ett mail på
gastrovin@mail.com