Vad är DinneratHome.
-Till er kommer kocken/sommeliern och gör dagen/kvällen till det ni önskar, Fine dining, family style, klassikt, enkelt eller bara efter säsong, vi gör som gästen önskar och lite till. Eller så kommer ni till vår mat ateljé på Sibyllegatan 9 "Nian" i Stockholm (Här tar vi emot upp till 16 gäster) Vi har lokaler för upp till 250 personer sittandes middag.

För vem.
- För alla Er som tycker om mat och dryck.
Företag som privatpersoner, önskemålet jag ställer är att man är minst 4 personer och antalet uppåt, har än inte varit förstort, det vi önskar att ni har är ett öppet sinne och nära till skratt. När det gäller middagar i vår studio (Sibyllegatan 9), så är maxantalet 16 personer.

När.
- Upp till Er, närsom, alla dagar i veckan, bara vi får någon dagar på oss att förbereda.

Vart.
- Vi tar oss dit ni vill, stan, skärgården, fjället, alperna, stugan, kontoret, vi ser till att komma.

Menyerna.
- Skrivs efter säsong, tillgång och efterfrågan. Vi är såklart öppna för önskemål från Er.
Maten är enkel, (Se galleri). Vi vill inte placera oss i ett fack och säga att vi lagar just en typ av mat. Men enkelheten är smakrikedommen.

Allergier.
- Absolut inga problem, bara vi får veta det i tid.

Avbokning.
-Avbokar ni 30 dagar innan, så debiteras ni för planering, och personal, 14 dagar innan så dediteras Ni även för råvaror.
Dessa regler gäller för offert och även muntligt avtal.

Betalning.
- Fakturering 20 dagars betalning

Är det något ni undrar över så är det bara att skicka oss ett mail på
gastrovin@mail.com