GPS
WGS84: N 59° 2.0077', E 17° 59.4201'
Decimal: 59.0335, 17.9903

Skicka ett meddelande till mig

Adress

Dinner at Home Sverige 
Sjörosvägen 2
14893 Landfjärden


Mobil: 0709701424
Mail: gastrovin@mail.com

Dinnerathome

@DinneratHome har öppet alla dagar. Bokning sker via telefon eller mail (nere till vänster på denna sida). Privat som företag.
Ni alla är hjärtligt välkomna! 

Sep
"lamm, tryffel och pumpa"

Aug
"skaldjur, svamp och örter"

Juli
"Semester" 

Juni
"gårdens skafferi"

Maj
"Vår känslor med tryffel"

April
"Sparris, nässlor, ägg"

Mars
"Skott, blad och örter"

Februari
"Rovor, rovor & Rovor"

Grillad, ristad, eldad

Januari
"Kål, kål & kål"

Bakad, stekt, kokt

December
"Julens dofter"

Kanel, apelsin & svin

November
"Vinterns smaker"

Rått, kallt & sött

Oktober
"De sista grödorna" 

Picklat, inlagt & rökt

September
"Skogens smaker"

Svamp, tryffel och vilt

Augusti
"Havets guld"

Kräfta, mussla och räka.

Juli
"Brygg häng"

Räknar dagarna inför höstens middagar

Juni
"På bete med djuren"

Skördar frukt och vattnar grönsaker

Maj
"Primörer" 

Knoppar och blad från gården och fjället

April
"Sparris, tryffel, fågel"

Det är nu som våren visar upp sina smaker

Mars
"Kläckning"

Primörer avlöser vinterns sists grödor

Februari
"The Villa" Åre

Under februari månad så håller jag till i Åre och Copperhill.

Januari
"Det bästa från året"

Vi möter de kalla 
Med de varma. både på tallrik och i glasen.
 
December
"Frosten tid"

Vi håller oss med grödor från sommaren.

November
"Den kalla tiden" 

Med det räknas kött och tryffel

Oktober
"Vilt och bär"

Nu tar vi in de kalla bären med de smakrika vilt från våra djupa skogar. 

September
"Höstens primörer"

Det vankas godsaker som kräftdjur och örter

Augusti
"Skaldjur, tryffel och Svamp"

Kalla skaldjur, frästa svampar. En del riven & huvlad tryffel.

Juli
"Vad växthuset ger oss"
Det är Fullbokat hela juli, skicka förfrågan om väntelista.