GPS
WGS84: N 59° 2.0077', E 17° 59.4201'
Decimal: 59.0335, 17.9903

Skicka ett meddelande till mig

Kristin Olsén på Sobi

"Vi vill tacka för en väldigt trevlig och lärorik aktivitet!
Perfekt om man som vi vill ha en lite längre aktivitet med teamwork och mycket tid för att umgås.

Tror inte att vi till en början hade så stor förväntan på själva smakupplevelsen, men vårt team lyckades tillsammans få ihop en fantastisk femrättersmiddag – både till smak och utseende.
Igenomtänkt med allt från uppdelning av antalet personer på varje rätt, matinköp, upplägg, tidsåtgång samt vin till maten.
Även imponerad av Kent som trots vår ganska stora grupp på 10 personer alltid fanns till hands för råd samtidigt som han hjälpte oss med markservicen.
Vi fick även med oss recepten som nu går varma hemma hos oss deltagare."



Karolina Avega Groupe

”Vi har samarbetat med Kent på GastroVin i flera år när vi har introkonferenser med våra nyanställda. Kent levererar varje gång och det är aldrig några problem. Vi kan alltid lita på att vi får det vi har bett om, och att våra medarbetare får en bra upplevelse. Arbetet utförs i familjär ton och ger en väldigt härlig hemma-hos-känsla, samtidigt som det är professionellt ut i fingerspetsarna. Rekommenderas varmt"

"The meal (dinner) we enjoyed with you was truly sublime – one of the finest we have had anywhere in Europe in the last few years. The matching of the food and wine menus was superb, not to say inspired. As a director of the UK’s leading wine merchants I have the good fortune to taste a wide range of outstanding wines each year, but I had not previously tasted a single one of the wonderful wines you chose for us. Each one was a perfect complement to the dish it accompanied. And the food itself matched the brilliant quality of the wine. Your list is fascinating, one of the most adventurous I have seen.

You deserve several Michelin stars, but thank God you don’t (so far as I know) have any – it would only spoil things. A wonderful ‘secret’ for us to have discovered."


Caroline Mattsson 

"I dagens samhälle efterfrågas kvalitet, etisk och hållbar produktion samt en professionell men samtidigt avslappnad attityd. Detta har Kent på Dinner At Home personifierat med en måltidsupplevelse samtidigt som han tillför begreppen familjär och utmanade till sin upplevelse. Borta är den tiden där man dumförklarades för att man inte visste vad som menades med en "chablis premier cru" eller vilken gaffel man använder till vilken rätt. Kent visar med sitt varma omhändertagande att det är hans jobb att leda gästen genom måltiden för att upplevelsen ska bli så bra som möjligt för just gästen. Med hans brinnande intresse för förstklassiga råvaror och drycker var middagen hos GastroVin (Kent) mer än bara en middag, det var en upplevelse som det är svårt och ytterst ovanligt att finna på "vanliga" restauranger. Jag själv är till våren utexaminerad sommelier och måltidskreatör och ställer höga krav på måltidsupplevelser då det är det jag har valt att ägna mitt liv åt. Däremot behöver man absolut inte vara yrkesutbildad för att uppskatta GastroVins middag då han har en mycket god förmåga i att anpassa presentationerna av rätter och drycker så att alla har glädje av dem. Jag åt middagen tillsammans med några vänner och däribland min sambo som inte har någon större erfarenhet av restaurang- och middagsupplevelser än en vanlig svensk. Han talar fortfarande entusiastiskt om middagen nu, flera månader efter den ägde rum och försöker själv skapa de rätter som vi fick under middagen. Det jag vill säga här är att vem som helst, erfaren eller helt oerfaren, som har ett öppet sinne för måltid och uppskattar hantverksmässigt lagad mat kommer uppskatta GastroVins Dinner At Home upplevelse. Alla borde unna sig detta, det var så jävla bra."

Victoria Wassborn  

Kent & Johanna - Ett jättetack för en fantastisk kväll. Tjejerna på NC bugar och bockar. Kändes som vi var på finaste restaurang, med den gudomligaste maten, finaste vinerna och framförallt service med toppklass :) Vi kommer garanterat tillbaka!

Christian Nilsson 

Vi upplevde en fantastisk kväll hos Kent och Johanna.
Miljön - underbart vackert, vi sitter och tittar ut över fjärden. Elden tänds och vi känner oss ännu mer hemma.
Maten - En röd tråd genom alla rätter vilket jag verkligen uppskattar, redi mat kan man minst säga.
Vinet - Nirvana. Vilka godsaker som matchats till maten. Eller var det kanske tvärtom?
Sällskapet runt bordet - människor jag aldrig träffat tidigare, men efter middagen träffat flera gånger!
Avslutet - Cigarr på altanen.
Måste också säga att känslan för detaljer under hela kvällen slog allt jag tidigare upplevt!
Vi kommer garanterat komma tillbaka till Dinner at home. Tack för allt!

Daniel Mattias 

Tackar för en fantastisk upplevelse! Maten, drycken och värdskapet. Kent och Johanna må de leva uti hundrade år, minst. Med anledning av förmånen att jag ätit och druckit med sällskapet tidigare. Så var mina högt ställda förväntningar för låga. Denna middag toppar allt! Tackar, rekommenderar starkt till samtliga!!! Foodies varsågoda! 
Kram kram lycka till!

Anders Johansson 

En lördagkväll i april, kom vi till ett vackert hus, där Kent och Johanna välkomnade oss med ett glas underbar champagne. Därefter började alla härligheter rada upp sig. Vit sparris, sandaägg, nypotatis, lamm, äggrör o.s.v. och till varje underbar rätt ett mycket passande vin som var noga utvalt av Kent. En underbar och sagolik kväll som sent skall glömmas. Så personligt som det nånsin kan bli.
Ett stort varmt tack med bamsekramar från Anders o Kärran!
Vi kommer tillbaka, garanterat!

Albert Lannerstad 

Tack för en superfin middag i ert fina hus! Sannolikt den godaste dessert jag ätit i hela mitt liv (i hård konkurrens från allt från familjens middagsbord till fina krogar i olika delar av världen) - den var en dröm. Och middagen, vinerna, miljön, huset och stämningen...vad kan jag säga. Upplevelsen är stor. Jag rekommenderar alla som vill ha en rik middagsupplevelse att göra ett besök hemma hos Kent och Johanna.

Mattias Pettersson

Kent & Johanna - tack för en fantastisk upplevelse i maten och dryckens värld. Vi kommer garanterat tillbaka

Adress

Dinner at Home Sverige 
Sjörosvägen 2
14893 Landfjärden


Mobil: 0709701424
Mail: gastrovin@mail.com

Dinnerathome

@DinneratHome har öppet alla dagar. Bokning sker via telefon eller mail (nere till vänster på denna sida). Privat som företag.
Ni alla är hjärtligt välkomna! 

Nov
"Ofyr, grilla, röka

Okt
"vilt, vilt & mer tryffel

Sep

"lamm, tryffel och pumpa"

Aug
"skaldjur, svamp och örter"

Juli
"Semester" 

Juni
"gårdens skafferi"

Maj
"Vår känslor med tryffel"

April
"Sparris, nässlor, ägg"

Mars
"Skott, blad och örter"

Februari
"Rovor, rovor & Rovor"

Grillad, ristad, eldad

Januari
"Kål, kål & kål"

Bakad, stekt, kokt

December
"Julens dofter"

Kanel, apelsin & svin

November
"Vinterns smaker"

Rått, kallt & sött

Oktober
"De sista grödorna" 

Picklat, inlagt & rökt

September
"Skogens smaker"

Svamp, tryffel och vilt

Augusti
"Havets guld"

Kräfta, mussla och räka.

Juli
"Brygg häng"

Räknar dagarna inför höstens middagar

Juni
"På bete med djuren"

Skördar frukt och vattnar grönsaker

Maj
"Primörer" 

Knoppar och blad från gården och fjället

April
"Sparris, tryffel, fågel"

Det är nu som våren visar upp sina smaker

Mars
"Kläckning"

Primörer avlöser vinterns sists grödor

Februari
"The Villa" Åre

Under februari månad så håller jag till i Åre och Copperhill.

Januari
"Det bästa från året"

Vi möter de kalla 
Med de varma. både på tallrik och i glasen.
 
December
"Frosten tid"

Vi håller oss med grödor från sommaren.

November
"Den kalla tiden" 

Med det räknas kött och tryffel

Oktober
"Vilt och bär"

Nu tar vi in de kalla bären med de smakrika vilt från våra djupa skogar. 

September
"Höstens primörer"

Det vankas godsaker som kräftdjur och örter

Augusti
"Skaldjur, tryffel och Svamp"

Kalla skaldjur, frästa svampar. En del riven & huvlad tryffel.

Juli
"Vad växthuset ger oss"
Det är Fullbokat hela juli, skicka förfrågan om väntelista.