”Nian” Vår nya studio på Sibyllegatan 9. Här tar vi emot sällskap, allt från 4 personer upp till 14 gäster. Vi ordnar allt från enklare mingel till den långa avsmakningsmenyn. Perfekt för er som vill roa er på egen hand och inte behöva tänka på bordsgrannarna. För att få veta mer om allt som vi gör på ”Nian” så är det bara att kontakta oss, så berättar vi mer än gärna vad vi kan göra för just Er.

Här ser ni matstudion i Stockholm, på Klarabergsgatan ligger denna vackra och moderna lokal. Med det absolut senaste inom köksgeråd och maskiner. Här tar vi emot upp till 25 gäster när det är matlagningskurs och gäller det vin och mat i kombination så stäcker vi oss upp till 30 personer. Är detta något Ni är intresserade av så ring oss, så får vi berätta mer och skapa ett event, som ni precis önskar, fast ännu bättre och till ett belåtet pris. 
gastrovin@mail.com 

Dessa bilder nedan är från våra Matevent på Häringe slott. Såklart går det bra att boka dessa event genom mig. Kontakta mig för mer info, ha med i beräkningen att Häringe slott har en lång fin historia och många trevliga rum, om man vill stanna över. Kontakt gastrovin@mail.com   

Stämningen är alltid på topp när GastroVin kommer och tänder upp brasan, fyller glasen och delar med sig av sin outtömliga kunskapskälla om mat, dryck, vett och etikett! En riktig helkväll med nya lärdomar, god mat och framförallt en rolig aktivitet där ni kommer varandra närmre och delar minnesvärd upplevelse!

Laga mat tillsammans i vår matateljé och njut av att äta upp den med den sprakande brasan i bakgrunden. "Hemma-hos" känsla där Kent är er värd från start till slut. Ni kommer självklart prata mat och dryck, men Kents kundskaper sträcker sig längre än så och han går in på dukning, värdskap, dryckestips och allt annat man kan tänkas komma in på när man lagar mat tillsammans. Mer info i länk